Home > Blog > Putem lucra fara orar?

Putem lucra fara orar?

Abolirea orarelor de munca! Sa vina fiecare la lucru cand simte ca e apt sa muncesca, sa fie creativ, sa aiba idei! Importanta e calitatea muncii si respectarea plajei orare convenite.  Exista video-conferinte, exista ierarhii pe orizontala…

Relatia generatoare de frustrari dintre seful dictator si salariatul supus s-ar mai edulcora… Va mai amintiti cum lucram la gradinita, pe grupe? Cei trecuti de prima tinerete, ca mine, isi amintesc modelul de functionare al claselor in perioada scolilor comuniste. Comandant de grupa, de detasament, de unitate. Liderii grupurilor mici pot asigura o comunicare mai supla cu sefii.

Si pentru ca eternizarea unei responsabilitati provoaca rutina, si liderii grupurilor mici ar putea fi schimbati o data la 3, 4 luni, pe baza de voluntariat… Societatea contemporana are nevoie de schimbarea modelului de munca! In epoca globalizarii exista intreprinderi, chiar si mici, care au colaboratori pe alte continente. Deci alt fus orar. Fara intervale de timp obligatorii, ne-ar fi mai usor sa functionam, am fi mai eficace si mai fericiti.

Similar Articles

Leave a Reply

Top