Home > Blog > Cum s-a iranizat Romania

Cum s-a iranizat Romania

Sabotarea viitorului unei natiuni incepe cu fuga creierelor si se termina cu distrugerea institutiilor de invatamant care au modelat materia cenusie nationala. Daca cineva ar calcula pagubele provocate de pierderea capitalului uman romanesc, dosarul ar trebui sa ajunga pe masa CSAT-ului.

Codul penal ar trebui sa mai prevada o infractiune, pe langa cea de subminare a economiei nationale:  “sabotarea viitorului national”.  Zecile de mii de medici romani care-i vindeca pe vestici, sutele de mii de IT-ISTI creatori de aplicatii revolutionare nu se deconteaza doar in banii investiti de statul roman in formarea lor. Se numara in totalul parintilor, al copiilor si bunicilor lasati acasa, in insinuarea perversa a sentimentului de alienare, in distrugerea  apartenentei la o comunitate sanatoasa si prospera, in subminarea increderii in viitor.

Autorii scenariului par ca s-au inspirat din filmul iranian al dezradacinarii intelectualilor. Intre 2011 si 2012, aproape jumatate dintre iranienii absolventi de studii superioare si-au parasit tara… România experimenteaza de mai bine de 10 ani fenomenul iranizarii. Efectul e cu atat mai pervers, cu cat, de pe urma acestui experiment, profita astazi strainii care se lauda cu universitati absolvite in Vest, tragand o linie groasa de demarcatie intre elitele universitatilor occidentale si “pleava” scolilor puse pe butuci de autorii iranizarii.

Aceeasi “pleava” care salveaza vieti si proiecteaza viitorul in lume.

Similar Articles

Leave a Reply

Top